Iubitul Andreei Bălan are lipici la fete. A filmat numai cu vedete sexy

1 iunie 2016 15:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Despre George Burcea nu se poate spune că este doar iubitul Andreei Bălan. Este actor, scriitor şi a apărut într-o mulţime de videoclipuri şi spoturi publicitare. Actorul a apărut în mai multe videoclipuri, printre care şi al Andreei Bălan, “Rece”, acolo unde s-au şi cunoscut.

Prietenia dintre Andreea Bălan (31 de ani) și George Burcea (28 de ani) a început în noiembrie 2014, când solista a realizat filmările pentru videoclipul piesei „Rece”.

Atunci vedeta l-a cunoscut pe George Burcea, care în clip joacă rolul iubitului solistei. Pe platouri, între cei doi s-a înfiripat o prietenie frumoasă, care apoi s-a transformat într-o poveste de dragoste. Cei doi formează un cuplu din iulie 2015, dar au recunoscut în mod public relația abia o lună mai târziu. Între timp au anunţat că vor deveni şi părinţi, semn că lucrurile sunt foarte serioase.

Actorul a avut, de-a lungul timpului, lipici la multe soliste sexy, făcând senzație în videoclipuri precum “Jameia”, al Antoniei, „Romeo si Julieta”, al brunetei de la Like Chocolate, sau  „Mama ei de dragoste”, a lui Abbi.

Mai multe