Iubitul Andreei Bălan, cea mai emoționantă imagine înainte de a deveni tătic

10 septembrie 2016 12:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

George Burcea (28 de ani), iubitul Andreei Bălan (32 de ani), va deveni în mai puțin de două luni tăticul unui băiețel. Actorul nu-și mai încape în piele de fericire, și pentru a demonstra că se simte cât se poate de pregătit pentru a fi tată, acesta a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie care valorează cât o mie de cuvinte.

Andreea Bălan este gravidă în luna a opta cu primul ei copil. Atât ea cât și partenerul ei de viață așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor ține în brațe bebelușul. Se pare că George Burcea e cel mai emoționat de venirea pe lume a copilului lui și deja a început să își intre în rolul de tătic.

Actorul a publicat pe internet o imagine care nu mai are nevoie de nicio descriere. George Burcea a fotografiat șosetele viitorului lui fiu și a mărturisit cu emoție că se pregătește pentru cel mai mare rol din viața lui. ''Cum să fii atât de mic? Vine barza. Un nou rol'', a scris acesta în dreptul imaginii.

Întrebat de fani dacă se va descurca în cel mai greu rol din viața lui, acesta a răspuns că e cât se poate de relaxat și încrezător, iar totul va fi bine, nefăcându-și griji pentru viitoarele responsabiliăți.

Mai multe