Iubitul Cristinei Cioran, de la agonie, la extaz: “A luat-o Ambulanța și a dus-o la Spitalul Municipal, acolo e cu bebelușa”

20 iulie 2021 11:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Cioran (43 de ani) și logodnicul ei, Alex Dobrescu, au trecut de la agonie, la extaz! În seara zilei de diminică, 18 iulie, Cristina Cioran a șocat pe toată lumea, publicând un Instastory cu un mesaj prin care anunța că a născut prematur, la 7 luni, și implora pe toată lumea să se roage pentru fetița ei, Ema.

Din fericire, starea Cristinei s-a îmbunătățit, dar și a micuței, iar acum cele două sunt în afara oricărui pericol. “Suntem ok și eu, și bebelina, o să fim bine. O să luptăm amândouă cât putem de tare că nu ne lăsam așa ușor”, a fost mesajul transmis de proaspăta mămica, marți dimineață, din spital. Proaspătul tătic, Alex Dobrescu, abia așteaptă să-și aducă acasă comorile și, înainte ca actrița și bebelușa să iasă din spital, acesta a dat o petrecere cu prietenii în stradă, sărbătorind cu multe sticle șampanie venirea pe lume a micuței Ema.

“Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află, împreună cu bebelușa. Bebelușa se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă”, a declarat Alexandru Dobrescu, pentru Wowbiz.ro.

Vor să apeleze la o bonă filipineză

După nașterea cu probleme, cei doi intenționează să-și ia o bonă filipineză pentru a-i ajuta cu bebelușul. “Eu mai am un copil de 5 ani, dintr-o relație anterioară, și suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect", a mai spus Alexandru Dobrescu pentru sursa citată.Cristina Cioran s-a despărțit de fostul logodnic, Traian, chiar înainte de nuntă, după zece ani de relație. Actrița și-a refăcut însă viața alături de noul său iubit, Alex Dobrescu, pe care l-a cunoscut în cadrul unei petreceri. Alexandru Dobrescu și Cristina Cioran locuiesc împreună, iar relația este una matură și bazată pe multă iubire. Bărbatul are o afacere în Capitală, cu haine. Acum că vedeta a născut o fetiță, cei doi se găndesc să facă și nunta la Starea Civilă. ”Din start a fost și planul ăsta cu nunta! Înainte să aflu că sunt însărcinată!”, a mai spus Cristina Cioran.

Citește și:

Cristina Cioran, vești mai bune despre bebeluș, după ce a născut prematur. “Și-a revenit, respiră singură!”

Cristina Cioran a născut prematur. «Rugați-vă pentru fetița mea!». Micuța a venit pe lume la 29 de săptămâni

Mai multe