Iubitul Denisei Răducu, distrus de durere. Ce a ajuns să facă acesta

20 august 2017 18:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

În 23 iulie, Denisa Răducu își dădea ultima suflare la doar 27 de ani. După luni întregi de luptă aprigă cu cancerul, boala a răpus-o. Deodată cu dispariția ei, familia solistei a rămas neconsolată, iar iubitul acesteia, cel cu care plănuia să se căsătorească, nu-și mai găsește liniștea.

La aproape o lună de la moartea cântăreței, iubitul ei nu s-a întors la afacerile pe care le deține în Spania, ci preferă să stea aproape de familia femeii pe care a iubit-o. Surse din anturajul bărbatului au declarat pentru cei de la Cancan că Florin nu dă semne că și-ar reveni prea curând din șocul vieții sale. Ba mai mult, își petrece mare parte din timp în camera iubitei sale, plânge neîncetat și se gândește la Denisa. Acesta vrea să-i facă un bust în mărime naturală pe care să-l amplaseze la mormântul artistei.

"Stă şi plânge ore întregi acolo fiindcă el o iubeşte şi acum la nebunie! Tot ce e în jur îi aminteşte de ea! El dacă vede o floare pe marginea străzii, îşi aminteşte imediat cum o răsfăţa pe Denisa. Nu am mai văzut, niciodată, o asemnea legătură cum a fost cea dintre ei”, au mărturisit persoane care-l cunosc pe Florin pentru sursa citată.

A murit după cinci luni de chin

Solista de muzică de manele Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri, la vârsta de 27 de ani. La începutul anului, medicii din țară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreața a cerut și ajutorul specialiștilor din Viena. A încercat mai multe tratamente chiar și  naturiste, însă nu a avut nici o șansă în fața bolii foarte agresive. 

Mai multe