Iubitul fiicei lui Florin Salam, operat de urgență: "Nu mai putea să respire"

6 noiembrie 2017 17:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iubitul fiicei lui Florin Salam s-a operat. Cei doi au trecut prin momente critice dar au ieșit învingători. Betty Salam a declarat că iubitul ei nu s-a ferit de presă, însă au preferat să treacă prin această problemă doar membrii familiilor lor.

Betty a declarat într-un interviu pentru AntenaStars faptul că iubitul ei s-a operat abia în momentul în care nu mai putea respira și că se simte bine.

“Nu a vrut să se opereze până la un moment dat când nu mai putea să respire. Se confrunta de ceva timp. Am decis să mergem la doctor, la un spital privat”, a spus Betty Salam. “Cătălin e super ok, adică nu a pățit nimic grav, altă operație. Am trecut cu bine.“

Când a fost întrebată dacă iubitul ei a vrut să țină ascunsă operația sa, aceasta a declarat că nu a dorit în mod expres să nu se afle, ci au fost implicați numai familiile celor doi în toată această problemă.“Am fost doar noi, în familie. “

În final, artista a spus că iubitul ei va trebui să stea o vreme în casă pentru a se recupera, însă nu este o problemă. “Săracul trebuie să stea o săptămână în casă, bine, recuperează el“, a încheiat artista într-un ton pozitiv.

Mai multe