Iubitul Mădălinei Ghenea a băgat-o în depresie pe fosta? "Era terminată"

24 iunie 2016 16:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

De aproximativ trei sătămâni, în mediul monden se desfășoară o poveste de dragoste cu protagoniști de top. Mădălina Ghenea se iubește cu Matei, fiul magnatului Dan Stratan, doar că acest love-story lasă lacrimi amare pe margine. Fosta iubită a lui Stratan jr. suferă enorm după despărțire.

Înainte să o cunoască pe Mădălina Ghenea, băiatul lui ”Mrs. Cash”, alias Dan Stratan, a avut o relație cu o designeriță şi patroană de club, supranumită și ”doamna Gaia” prin cercurile mondene. Chiar dacă între ei era o diferență de vârstă de 10 ani, pentru că afacerista are 41 de ani iar juniorul 31 de ani, iată că vârsta a fost doar un detaliu și nimic nu i-a împiedicat să meargă în vacanțe de lux și culmea, iar tânărul a prezintat-o chiar tatălui său.

Numai că vacanța din Grecia a fost și ultima pentru ei, căci, la finalul lui mai, Matei a cunoscut-o pe frumoasa Mădălina Ghenea prin câțiva prieteni comuni. Nu i-a mai trebuit doamna Dorobanțu de niciun fel și s-a orientat instant către Ghenea. Această ”fază” nu a fost deloc pe placul fostei iubite, mai ales că între ei nu fusese o despărțire oficială, iar atunci când a auzit de noua poveste, doamnei Gaia nu i-a mai trebuit nimic. A fost supărată, nervoasă la culme și, mai mult de-atât, se pare că ea a fost cea care a dezvăluit povestea de dragoste, pentru a se răzbuna.

”Mădălina Dorobanțu nu a mai suportat. Era terminată când a auzit de povestea asta. Matei și Mădălina au încercat pe cât posibil să ascundă relația, însă fosta iubită a fost cea care i-a dat în vileag”, au spus surse din anturajul afaceristei.

Mai multe