Iubitul Mădălinei Ghenea este obsedat de muncă

25 martie 2016 12:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când formează un cuplu cu celebrul designer Philipp Plein, Mădălina Ghenea merge peste tot cu el. Recent, cei doi "porumebi" au vizitat Parisul, iar la întoarcere actriţa a văzut biroul de lucru al iubitului ei. Pentru că munca şi ... dragostea cer sacrificii, românca a făcut noapte albă la atelierul bărbatului cu care se iubeşte.

Mădălina Ghenea (27 de ani) are fluturi în stomac şi iubeşte ca o adolescentă. Atât de tare e îndrăgostită de Philipp Plein (38 de ani) încât a acceptat să stea cu el la atelier până când acesta şi-a terminat treaba. Când a văzut că s-a făcut patru dimineaţa, actriţa a început să filmeze şi să publice imagini pe reţeaua de socializare.

"Iubitul meu nu se opreşte niciodată. Este patru dimineaţa şi noi suntem încă la birou", a scris Mădălina Ghenea pe profilul ei de Instagram. Focoasa şatenă a încercat să îmbine utilul cu plăcutul. În timp ce iubitul ei dădea indicaţii preţioase viitoarelor colecţii ce îi poart[ numele, Mădălina, de plictiseală, filma cu telefonul mobil, dar făcea şi gesturi obscene. Olteanca apare la un moment dat într-un cadru în timp ce arată degetul mijlociu, acesta fiind unul dintre cele mai vechi gesturi de insultă. Nu ştim dacă asta le transmite olteanca fanilor ei sau doar celui care a surprins aceste imagini cu ea.   

Mai multe