Iulia Albu a avut mari probleme financiare. Ce a dezvăluit vedeta

14 mai 2018 20:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Albu a făcut câteva declarații care au șocat cu adevărat. Nu se aștepta nimeni, dar ea a întâmpinat mari probleme financiare. Jurata de la Bravo, ai stil a declarat că și-a dorit în urmă cu mai mulți ani să-și achiziționeze o pălărie, dar tatăl ei nu a vrut să-i de bani.

Vedeta a mărturisit că pălăria pe care și-o dorea costa aproape 2000 de lire și tatăl ei nu și-a permis să-i ofere acel lucru. Un obstacol financiar a mai intervenit și atunci când s-a căsătorit deoarece trebuia să trăiască din banii ei.

„Din punct de vedere financiar, cele mai grele momente au fost când mi-am dorit să îmi cumpăr o pălărie, iar tatăl meu nu a vrut să îmi dea bani. Asta pe la vreo 20 de ani. A fost foarte dificil. Era vreo 2000 de lire. Atunci nu era cu euro. A mai fost apoi un moment tare dificil în momentul în care am plecat de acasă de la părinţii mei, m-am căsătorit. A trebuit să trăiesc din banii mei. A durat o perioadă de opt ani. Iar al treilea moment dificil financiar a fost momentul în care am divorţat. Pentu că atunci am abandonat compelt avocatura, am luat-o de la zero din nou”, a spus Iulia Albu pentru Viva.ro.

Iulia Albu a mărturisit în cadrul aceluiași interviu faptul că își dorește ca fiica ei să-l numească pe noul ei iubit tată, lucru care l-a deranjat enorm pe fostul soț care a reacționat imediat pe rețelele de socializare. 

“Aș lua poziție, dar mă străduiesc să tac, așa cum am făcut de mai mult de un an… ? Fetița mea îmi spune total diferit și eu o cred, este tot ce contează pentru mine!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Mai multe