Iulia Albu a făcut-o praf pe Raluca Pastramă: "O maimuţă deghizată"

22 iulie 2014 0:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Invitată în emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, Iulia Albu nu a avut deloc cuvinte frumoase la adresa soţiei lui Pepe. Nici naşa Andra nu a fost "uitată".

„Raluca a purtat o rochie de mireasă banală. E genul de rochie pe care o poartă orice mireasă de la ţară. E o mare ruşine că nu au respectat tradiţiile poporului lor. De ce trebuie să ne europenizăm indiferent de etnie? Mi se pare că e o mare ruşine pentru ei că nu au respectat tradiţiile lor, romanes. Este ca o maimuţă deghizată. Raluca este o fată frumoasă, care putea sa îmbrace ceva care sa o reprezinte. Nota pe care o ia este - 71. A salvat-o voalul care pare românesc, e un fel de maramă. În momentul în care organizezi o nuntă pentru rating, gândită şi filmată pentru rating, măcar oferă-le celor prezenţi un spectacol", a spus Iulia Albu, la Kanal D.

Părerea fashion-editorului este cel putin surprinzăroare, având în vedere că, după nuntă, Iulia a comentat pe pagina ei de Facebook o imagine în care apăreau Andra şi Raluca Pastramă. Atunci, Iuliei nu i s-a părut simplă ţinuta miresei, ci chiar prea încărcată: "Prea mult, prea ca la ţară", a fost părerea ei, la câteva ore de la nuntă.

Dacă mireasa nu a primit nici măcar o notă pozitivă, Pepe, în schimb, a ales bine costumul de ginerică, primind nota 8.

Andra a primit nota – infinit pentru rochia de naşă purtată la nuntă, „Nu este o rochie urâtă dar decolteul Andrei a arătat dezastruos. Este o rochie care arată urât pe ea. Dar a arătat bine pentru o naşă”, a comentat ea, in vreme ce Oana a făcut-o în stilu-i caracteristic. „Nu se văd ţâţele”. Măruţă a primit nota 4, pantalonii lui fiind, spune acida Iulia, aleşi prost.

Mai multe