Iulia Albu: „Andreea Esca, îmbrăcată ca la petrecerea sarmalelor”

18 martie 2016 9:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Albu nu iartă pe nimeni. Fashion editor-ul a comentat ținutele vedetelor din showbiz-ul românesc, prezente la Premiile Tv Mania, marți seară (15 martie) În stilul să caracteristic, le-a taxat chiar și pe cele mai sonore nume de la noi. Cea mai șifonată a ieșit Andreea Esca, despre care spus că s-a îmbrăcat „ca la petrecerea sarmalelor”.

Ținuta purtată de Andreea Esca, intens criticată de Iulia Albu, a constat într-o rochie de lungime medie, accesorizată cu o pereche de pantofi de culoare nud. Se pare că știrista nu a făcut impresie în ochii fashion editor-ului, care a considerat că outfit-ul prezentatoarei de la Pro Tv nici măcar nu merită o notă.

„Andreea Esca are nevoie de un stilist acum, urgent! La stiling are nevoie de un profesionist. Rochia este foarte demodată. E un eveniment red carpet și trebuie să aibă o rochie lungă. Fetele se mai îmbracă așa doar la o petrecere a sarmalelor. Esca este un brand și un om care poate mult mai mult și nu trebuie să poarte cârpe”, a spus Iulia Albu, la Kanal D. 

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Premiile Tv Mania

Mai multe