Iulia Albu, apariţie şocantă şi dezvăluire şi mai şi: "Voi naşte!"

6 octombrie 2017 9:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Albu ştie cum atragă atenţia asupra ei şi a făcut-o şi joi seară la rubrica ei săptămânala de la "Wowbiz" într-un mod care a lăsat mută asistenţa. Fashion-editorul a apărut purtând o mască transparentă, accesorizată cu ochi şi cu o diademă de prinţesă. Îmbrăcată în roşu de sus până jos, vedeta a continuat să uimească cu o mărturisire intimă.

Iulia Albu recidivează la capitolul apariţii şocante. Fashion-editorul a "comis-o" de două ori săptămâna aceasta. A început cu Media Music Awards de marţi seara când a purtat o cagulă neagră acecsorizată cu pietre şi ochelari de soare supradimensionaţi şi a continuat două zile mai târziu la rubrica pe care o are la "Wowbiz".

Vedeta şi-a făcut apariţia în platou într-o haină lungă roşie, ciorapi plasă, mănuşi şi pantofi în aceeaşi nuanţă. Masca cu ochi ataşaţi, de diferite mărimi, pe care o purta pe figură a fost, însă, detaliul care i-a şocat pe colegii ei. Iulia a părut însă extrem de relaxată şi deşi Andreea Mantea a încercat mai în glumă, mai în serios, să o ironizeze, fashion-editorul nu a părut nici pe departe deranjat.

"Vreau să-ţi fac o poză. Poţi să fii mai fioroasă? Vrea să-i arăt lui fii-miu cum arată Bau Bau", a spus bruneta. Replica Iuliei Albu nu a întârziat să apară şi a stârnit hohote de râs. "Nu-l vede dimineaţa când se trezeşte lângă tine?!", a spus ea zâmbind.   

Dincolo de imaginea pe care şi-a creat-o cu apariţia ei, vedeta a făcut şi un anunţ care a ridicat multe semne de întrebare. "Voi anunţa faptul că voi naşte. Nu ştia nimei că sunt însărcinată, dar află acum", a mărturisit Iulia care a mărit suzspansul pe toată durata emisiunii, anunţând la final că nu este vorba despre un copil, ci de un proiect de suflet. "Dragilor, acum a venit momentul să vă spun ce nasc. De azi, o să am canal de Youtube”, a explicat vedeta în încheiere. 

Mai multe