Iulia Albu dă de pământ cu Anda Adam: "E de plâns, nu de râs"

27 iunie 2014 8:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Albu a făcut-o praf pe Anda Adam, în cadrul rubricii fashion pe care o prezintă în emisiunea "Wowbiz". Tot a fost iscat, ca şi până acum, de o ţinută pe care Anda a purtat-o la petrecerea FHM, eveniment care a avut loc anul trecut într-un club din Capitală.

Prezentă weekendul trecut la petrecerea în care revista FHM a desemnat cele mai sexy femei din lume, Anda a fost o adevărată apariţie, optând pentru o rochie neagră, cu decolteu ameţitor.

Nejunsurile nu sunt însă de neglijat: solista părea vizibil îmbătrânită, avea riduri adânci în jurul ochilor şi tenul foarte uscat. Acesta a fost şi unul dintre motivele ce au făcut-o pe Iulia Albu să dea cu ea de pământ. La figurat, desigur.

"Să punctăm părţile bune: e o ţinută all black, ceea ce e fabulos. Uitaţi dragele mele ce păţiţi dacă vă expuneţi ani la rândul la solar şi dacă folosiţi produse cosmetice abuziv! Priviţi cum arată tenul vostru după aceea. Totuşi, Anda este norocoasă pentru că, la cât se vopseşte, încă mai are păr. Tinuta este una de hostesă de Vegas, ea e constantă. Nu e de râs, e de plâns! Nu iese din paiete. Nu înţeleg, nu este totuşi o revistă pentru bărbaţi ca să-şi arate sânii. E bine să ne ştim limitele şi să nu optăm pentru un asemenea decolteu dacă avem un bust atât de generos. Ar fi bine să renunţe la acea zonă de vulgaritate.Va primi nota 2 pentru această ţinută, pentru că a avut o ţinută all black şi nu a mai plusat cu vreo culoare", a punctat Iulia, la Kanal D.

Mai multe