Iulia Albu, despre salopeta Lidiei Buble: "E de marginea autostrăzii!"

22 aprilie 2016 12:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Albu nu menajează pe nimeni din showbiz. De data aceasta cea care i-a atras atenţia la capitolul "aşa nu" a fost Lidia Buble. Deşi cântăreaţa a purtat la un eveniment monden o salopetă de culoare roşie care îi punea în evidenţă noua siluetă după ce a reuşit să slăbească spectaculos, asta nu a fost de ajuns pentru fashion-editor, care a făcut-o praf.

Lidia Buble a stârnit-o pe Iulia Albu atunci când a îmbrăcat această salopetă de culoare roşie, o viesă vestimentară care îi venea de altfel foarte bine. A recunoscut şi fashion-editorul că ţinuta îi venea "turnată" însă nu i-a plăcut că Lidia a purtat un produs vestimentar copiat şi a avut de obiectat atunci când a observat mânecile.  

"În niciun caz cu această cârpă pe ea nu va lua trofeul. Ce este acolo? O fel de mitenă ( n.r. mănușă care acoperă numai o parte a mâinii) care iese din salopetă!? O, doamne. Este ceva monstruos şi nu aş vrea să fac mai multe comentarii pentru a nu duce această emisiune în sfera vulgară. Am mai zis să purtăm lucruri originale, nu copii.

Dacă era într-o discotecă la ţară şi avea un târnăcop în mână ar fi fost o ţinută ok încadrată în peisaj sau pe marginea unei autostrazi sau a unei pădurii făcând cu mâna maşinilor. Dacă avea şi o scufiţă pe cap, puteam spune că îşi caută un lup şi atunci o încadram la costume tematice", a spus Iulia Albu la Kanal d.

Fashion editorul i-a acordat nota zero pentru ţinută. Nici măcar faptul că a venit însoţită de iubit, prezentatorul Răzvan Simion, nu a făcut-o pe Iulia Albu să fie mai blândă. 

Mai multe