Iulia Albu, fără lenjerie intimă la nunta Ilincăi Vandici! Cum s-a îmbrăcat

17 octombrie 2017 10:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toţi colegii de la emisiunea "Bravo, ai stil!" i-au fost alături Ilincăi Vandici, duminică (15 octombrie), când prezentatoarea Kanal d şi-a creştinat băieţelul şi s-a cununant religios cu Andrei Neacşu. Vedeta a avut invitaţi pe măsură, iar printre ei s-a numărat şi cea mai temută jurată a show-ului de stil, Iulia Albu. Fashion-editorul a avut o apariţie extravagantă, în stilul ei caracteristic, care a fost intens comentată.

Iulia Albu nu putea lipsi de la nunta Ilincăi Vandici pentru care s-a pregătit îndelung. Fashion-editorul a purtat o rochie neagră în bretele, extrem de transparentă, la care nu a accesorizat sutien. Nici faptul că a purtat ochelari de soare în plină noapte nu a mai fost remarcat când Iulia a apărut fără lenjerie intimă.

Deşi, jurata "Bravo, ai stil" a lăsat doar foarte puţin la vedere partea de sus, fiind acoperită de o haină de blană sintetică lungă până în pământ, dar cei care au avut ochi să vadă au remarcat imediat lipsa lenjeriei intime. Iulia Albu a purtat la rochia cu vedere la sâni, o pălărie de mari dimesiuni şi cercei din colecţia ei de bijuterii.  

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici și-a creștinat fiul, Zian, şi s-a cununat religios cu Andrei Neacşi. pentru cele două evenimente, prezentatoarea a schimbat mai multe ținute. Ea a purtat la biserică o rochie bej ivoire, cu paiete, semnată de colegul ei, Răzvan Ciobanu, iar la petrecerea de la restaurant, a îmbrăcat ținutele semnate Andra Țurcanu: o rochie cu cristale și pene, iar spre dimineață a ales o ținută masculină, cu pantaloni și sacou alb, iar pe cap o voaletă.

Mai multe