Iulia Albu și-a înscris fiica la o școală de stat. De ce a fost dată afară vedeta din grupurile cu mămici!

13 august 2020 17:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel mai de preț lucru dobândit de Iulia Albu după relația cu creatorul Mihai Albu este fiica pe care cei doi o au împreună, Mikaela, care deja a devenit o domnișoară în toată regula și merge la școală.

Într-un interviu acordat revistei Viva, fashion designer-ul a dezvăluit că a luat decizia de a-și da fiica la o școală de stat, deoarece alegerea unei școli private i s-ar fi părut a fi un „snobism” și a vorbit despre planurile de viitor ale Mikaelei.

Într-o notă amuzantă, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit și că, deși fiica ei nu face probleme la școală, au existat mici tensiuni de-a lungul timpului chiar din partea ei!

Iulia a povestit că întârzie la ședințele cu părinții și că celelalte mămici chiar au dat-o afară pe excentrica vedetă din grupurile de WhatsApp ale grupei unde învață fiica ei. Motivul? Nu și-l mai amintește exact dar spune că subiectele pe care le discutau celelalte mămici acolo oricum nu erau pe gustul ei.

„M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât”, a povestit Iulia Albu.

„În general, nu apar la timp, pentru că, asta este, am un obicei în a întârzia la ședințele cu părinții și am avut întotdeauna, dar când apar, lucrurile sunt foarte simple. De obicei, am discuții cu profesorii. Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui.

Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob, modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior. 

Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că în România nu mai este așa cum era înainte sau, dacă ar vrea să facă studii în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o. (..)

Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a mai spus aceasta, potrivit sursei anterior menționate.

Mai multe