Iulia, ce ai păţit? Vântur şi-a ascuns formele la un eveniment FOTO EXCLUSIV

17 iulie 2014 12:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi nu este implicată în niciun proiect cu postul Pro TV şi nu filmează nicio peliculă la Bollywood, Iulia Vântur nu stă degeaba.

Vedeta a devenit imaginea unui complex rezidenţial din Constanţa, iar joi a participat la dezvăluirea machetei 3D a cartierului ce va fi dat în folosinţă în 2015. 

Iulia, care a prezentat evenimentul, a purtat o rochie roz închis, peste genunchi şi fără pic de decolteu. Blonda, care apare la multe petreceri mondene cu rochii foarte sexy, a ales să fie în tematica evenimentului care s-a ţinut la prânz şi la care au participat oameni din zona bussiness-ului, mulţi îmbrăcaţi la costum. 

În momentul în care macheta a fost dezvăluită, Iulia s-a uitat cu atenţie la planul complexului şi a pus şi mai multe întrebări.

Complexul de la Marea Neargă va avea atât apartamente de închiriat, când şi camere care vor funcţiona în regim hotelier. Sursele Click! spun că Vântur a încasat în jur de 25.000 € pentru acest contract, chiar dacă locuinţele respective vor fi date în folosinţă abia anul viitor. Până atunci, fosta prezentatoarea a Ştirilor Pro TV va face reclamă şi va apărea în şedinţele foto de promovare.

Mai multe