Iulia l-a înnebunit pe Salman cu formele sale. Actorul o răsfață din plin

17 iunie 2016 17:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Românca Iulia Vântur (35 de ani) și Salman Khan (50 de ani), actorul indian cu o avere de 230 de milioane de dolari, și-au ascuns iubirea aproape 5 ani, ținând pe jar două țări despărțite de 5.000 km, India și România. Abia de curând au dat frâu liber gesturilor tandre, iar clopotele de nuntă se aud parcă mai clar ca niciodată.

Pe lângă frumuseţea evidentă a Iuliei, noi îţi mai arătăm un motiv pentru care Salman este atât de captivat de românca noastră, care aproape că s-a mutat în India. Iulia are un trup statuar, sculptat, cu talie definită, este înaltă, iar silicoanele de bun simţ pe care şi le-a pus, adică nu mari, ca niste pepeni, întregesc perfect tabloul sexy.

Ba mai mult, de curând, vedeta PRO TV a și înregistrat o piesă alături de iubitul său, care nu-i refuză niciun răsfăț. Iulia se poate bălăci oricând dorește în piscina de pe moșia lui Khan și chiar poate călări calul megastarului, pe care acesta îl iubește ca pe ochii din cap. 

În 2009, fotoreporterii Click! au fost primii care au surprins-o pe Iulia Vântur în costum de baie, la mare, pe litoralul românesc. Prezentatoarea emisiunii "Ferma vedetelor" (PRO TV) nu a pozat niciodată fără haine, mai ales că în televiziune a avut numai proiecte serioase: Știrile PRO TV şi emisiunea "Dansez pentru tine". Iulia a fost lăudată pentru trupul ei şi de instructorul de pilates Cori Grămescu.

“Corpul Iuliei este frumos proporţionat şi e păcat să nu valorifice la maximum acest potenţial pe care îl are. Talia este frumoasă, linia şoldurilor nu evidenţiază depozite inestetice de grăsime pe laterala coapsei şi umerii sunt armonioşi în raport cu restul corpului", ne-a spus Cori la vremea aceea, când fotoreporterii Click! au surprins-o pe Iulia aşa cum şi-ar dori să o vadă orice bărbat.

Mai multe