Iulia Vântur, criticată după ce şi-a schimbat culoarea părului!

13 august 2015 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Vântur a renunţat la blondul cu care a devenit celebră şi a făcut o schimbare radicală de look. Vedeta Pro Tv a optat pentru o nuanţă mai închisă. Prezentatoarea şi-a uimit fanii cu o fotografie în care apare şatenă.

Iulia Vântur şi-a schimbat culoarea părului, însă noul ei look nu a fost tocmai pe placul celor care îi urmăresc profilul de pe reţeaua de socializare. Vedeta tv le-a cerut părerea fanilor, însă probabil că nu se aştepta ca ei să fie atât de sinceri cu ea. Vedeta nu mai are părul blond şi a ales o nuanţă de ciocolatiu, care a împărţit imediat lumea-n două. În timp  ce unii o complimentează, alţii îi cer să revină la blondul cu care a debutat în tv.

"Nu pot să cred!!! Am crezut că e o glumă!" sau "Erai mai frumoasă blondă, nu-ţi stă rău, dar nici foarte bine...important e să-ţi placă ţie" sunt doar două din zecile de comentarii pe care fanii i le-au lăsat Iuliei Vântur pe pagina de Facebook. Vedeta tv a mai avut o schimbare uluitoare de look atunci când a revenit din India. În urmă cu doi ani, Iulia Vântur s-a întors în ţară după două luni de absenţă vopsită roşcat şi mai slabă. 

Mai multe