Iulia Vântur, despre momentele dificile din India: «Mi-am pierdut identitatea»

16 septembrie 2018 17:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Vântur a vorbit despre experiența trăită la început în India, țară care îi este cămin de câțiva ani buni. Fosta prezentatoare de știri a povestit cum a reușit să se adapteze, având în vedere diferențele culturale dintre țara noastră și țara în care a ales să se stabilească, mărturisind că nu i-a fost deloc ușor, ci chiar a trecut printr-o perioadă de timp în care a simțit că și-a pierdut identitatea.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Iulia Vântur a vorbit despre momentele mai puțin plăcute trăite în cadrul experienței sale în India, țară unde a ales să se stabilească în urmă cu ceva timp. Vedeta a mărturisit că a trecut și prin momente dificile în India, confruntându-se, la început, cu problema adaptării, fiind nevoită să învețe rapid să se descurce în „noua lume” pe care o descoperea. Iulia a fost invitata Oanei Cuzino în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă doctore?” de la Pro TV, acolo unde a dezvăluit câteva detalii noi legate de viața sa din India. 

„Cred că cel mai dificil moment a fost cel în care mi-am pierdut identitatea. În momentul când te vezi aşa dezgolit te panichezi puţin. Pentru că nu mai eşti cine eşti, asta mi s-a întâmplat mie. Ok eu sunt fata asta, Iulia, facem abstracție de tot ce am făcut până acum şi o luăm de la zero, să vedem de ce sunt în stare. Faptul că am citit de pe prompter m-a ajutat foarte tare când am înregistrat o piesă rap. Faptul că e o succesiune de cuvinte foarte rapidă, a trebuie să anticipezi anumite cuvinte. Munca pe care am făcut-o la ştiri m-a ajutat chiar şi în muzică”, a susținut Iulia Vântur. „Dacă reusești să aduci doar acel element care e doar al tău, cred că reusești să străbaţi oriunde”, a mai adăugat ea. 

Iulia Vântur, în vârstă de 38 de ani, a fost prezentatoare de știri și a moderat show-uri de succes precum „Dansez pentru tine” și „Ferma Vedetlor” de la Pro TV. De câțiva ani însă, Iulia s-a mutat în India, acolo unde are o carieră de model, actriță, dar și cântăreață. India este locația unde vedeta și-a găsit

și partenerul de viață, starul bollywoodian Salman Khan, deși ea nu a oficializat în mod public relația cu acesta. 

Mai multe