Iulia Vântur, făcută praf după ce a dansat pe scenă, pe melodia iubitului indian

20 decembrie 2016 15:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Vântur a avut una dintre primele reprezentanții de anvergură în India, în cadrul decernării premiilor Sansui Stardust Awards 2016.

Vedeta noastră a urcat pe scenă alături de mai multe animatoare și a cântat și a dansat pe melodia iubitului ei indian, Salman Khan. După spectacol, Iulia Vântur le-a mărturisit jurnaliștilor prezenți la eveniment că momentul a fost unul minunat pentru ea.

„A fost minunat. A fost o energie minunată pe scenă și dansatoarele m-au ajutat foarte mult așa că mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Iulia. „Muzica este pasiunea mea, așa că urmez această pasiune”, le-a mai spus jurnaliștilor. Mai mult, la sfârșitul interviului, vedeta a acceptat să fredoneze câteva versuri în hindi.

Deși pentru Iulia experiența a fost una deosebită, vedeta noastră a fost criticată dur pe rețelele sociale. Mai mulți utilizatori de pe Instagram, unde a fost publicat videoclipul cu reprezentația ei, i-au adresat cuvinte jignitoare: „E plătită pe scenă pentru talentul ei la pat”, „Dacă ai prieten pe oricine în industria asta, wow, poți fi vedetă. Dacă ești o femeie care se culcă cu orice superstar sau regizor, sau chiar și cu cameramanul – vei fi o eroină”, „A întrecut limita. Cine naiba este ea să danseze acoolo. Sunt atât de mulți oameni care merită să facă asta”, „M-am uitat de mai multe ori la acest video doar ca să râd de ea”.

Iulia Vântur dansează pe una dintre melodiile lui Salman Khan.

Mai multe