Iuliana Luciu a plecat din televiziune şi este într-o vacanţă continuă

8 iulie 2016 15:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când a renunţat la postul de asistentă pe care îl avea la "Acces Direct", Iuliana Luciu are mai mult timp pentru ea. Bruneta călătoreşte foarte mult, iar acum a ales să se relaxeze într-o nouă destinaţie. Sora mai mică a Nicoletei se află în Grecia, unde face furori pe plajă.

A dat cu piciorul la cariera în televiziune pentru a-şi urma visul de a fi din nou actriţă, dar nimic pare că nu se concretizează. Iuliana Luciu se consolează însă în vacanţă. După un concediu de câteva săptămâni în America, pe care l-a avut imediat ce şi-a dat demisia de la Antena 1, bruneta şi-a planificat acum o vacanţă în Insula Mykonos din Grecia unde se distrează în compania prietenilor.

Iuliana s-a fotografiat pe şezlong cu sânii la vedere, spre deliciul fanilor săi care s-au grăbit să aprecieze imaginea publicată de brunetă. "Aş putea să trăiesc într-un loc unde este mereu cald! Iubesc soarele şi marea!", a scris fosta asistentă tv pe reţeaua de socializare acolo unde în ultima vreme este foarte activă.

Iuliana Luciu a fost asistenta Simonei Gherghe, dar la finele lunii februarie ea a renunţat la job, sperând că îşi va găsi ceva în domeniul actoriei.    

Mai multe