Iuliana Luciu, despărțire în lacrimi de «Acces Direct»

26 februarie 2016 19:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a jucat în câteva telenovele ale postului Acasă TV, Iuliana Luciu s-a mai remarcat și din postura de asistentă a Simonei Gherghe, la Acces Direct. După trei ani și jumătate, frumoasa soră a Nicoletei Luciu a decis să-și ia rămas bun de la emisiunea de pe Antena 1.

După ce la sfârșitul lui ianuarie, Iuliana a hotărât să-și dea demisia de la Acces Direct, iată că momentul plecării a sosit. Vineri, 26 februarie, tânăra de 28 de ani a pășit pentru ultima dată în platoul emsiunii din postura de asistentă a Simonei Gherghe.

Despărțirea a fost una emoționată pentru brunetă. Deși de-a lungul ediției de vineri nimeni  nu a spus nimic legat de plecarea ei, ultimele câteva clipe i-au fost dedicate. Simona Gherghe i-a oferit un buchet de flori și câteva cuvinte frumoase: "O să o rog pe Iuliana să mulțumească pentru ultima dată colaboratorilor noștri. Hai să-i dăm niște flori ca să o emoționez un pic. Îi mulțumesc pentru colaborarea asta frumoasă. Să ai parte de succes și să fii bine oriunde te duci!"

Iuliana a mai putut doar să le mulțumească foștilor ei colegi, după care s-a întors pe scaunul de asistentă, unde a lăcrimat momente bune.

Mai multe