Iuliana Tudor, siluetă de vis! Când revine pe sticlă vedeta TVR

28 septembrie 2016 13:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iuliana Tudor nu a plecat cu mâna goală de la premiile "Radar de Media" de marţi seară (27 septembrie). Vedeta TVR a luat trofeul pentru longevitate si divertisment de calitate pentru show-ul "O dată-n viață" pe care îl prezintă deja de nouă ani şi a stârnit reacţii în jurul ei datorită felului în care arată.

Îmbrăcată într-o salopetă cu un umăr gol, Iuliana Tudor nu avea cum să treacă neobservată. Prezentatoarea TVR a afişat o siluetă suplă, demnă de o adolescentă. Vedeta are 39 de ani şi este mămica unui băieţel în vârstă de şase ani, dar face invidioase doamnele care au trecut şi ele printr-o naştere. Iuliana Tudor a accesorizat salopeta cu o pereche de sandale de culoare aurie şi o brăţară în ton cu încălţările. 

"Mulțumim telespectatorilor care ne sunt alături de 9 ani, TVR și tuturor celor care cred în noi ca echipă! Dedic premiul regretatului Titus Munteanu si producătoarei Elise Stan cei alături de care o echipă fantastic de bună a scris şi continuă să scrie povestea «O dată-n viata»! 9 ani de bucurii şi emoţii! 

Spectacolul continuă din 15 octombrie la TVR", a anunţat mândră Iuliana Tudor pe pagina ei de Facebook. 

Mai multe