Jeremy, câştigătorul X Factor 2017, s-a pus cu burta pe carte! Ce vrea să învețe

3 aprilie 2018 12:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simpaticul solist Jeremy Ragsdale, câștigătorul din 2017 de la ”X Factor” (Antena 1), intenționează să-și facă o carieră muzicală și la București. El va plăti bani grei ca să învețe la perfecție limba română, din dorința de a se înțelege cu fanii, dar și cu colegii din showbiz-ul autohton.

Jeremy Ragsdale, solistul în vârstă de 35 de ani care a impresionat în decembrie 2017 nemilosul juriu de la X Factor, a fost în al nouălea cer când a pus mâna pe marele premiu de 100.000 de euro.

După marea performanță, el s-a întors pentru o scurtă vacanță în America, țara în care locuiește, și unde are zeci de concerte, dar a decis să colaboreze, pe plan muzical, și la București, bifând contracte în cluburi.

Acesta este și motivul pentru Jeremy, cântărețul cu un timbru vocal inconfundabil, și-a anunțat apropiații că vrea să se pună cu burta pe carte și să ia meditații de limba română. Pentru a păstra legătura cu fanii de aici, el și-a făcut și un vlog, unde postează diverse clipuri, dar și momente din viața sa de artist.

Momentan, Jeremy, care a rămas prieten cu Horia Brenciu, juratul de la X Factor, muncește de zor în studiourile de înregistrare la noi piese, cu care speră să intre în topurile muzicale.

Mai multe