Jessie Baneș, pregătită să intre în topurile muzicale

2 august 2018 21:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Jessie Baneș a crescut în radio fiind alături de tatăl ei și de mică a cochetat cu televiziunea, moderând două emisiuni de copii la postul tv local Antena1 Oradea. Jessie a lansat de curând un videoclip la o nouă piesă care i-a pus în valoare atât frumusețea, cât și talentul artistic. Tânăra artistă a mărturisit că muzica este singurul traseu pe care vrea să-l parcurgă în această viață.

În anul 2015 a participat la emisiunea Vocea României, concurând împotriva tatălui ei, poveste nemaîntâlnită până atunci în țara noastră. A ieșit învingătoare din acest duel și s-a făcut remarcată, intrând în echipa lui Marius Moga, cu care a și colaborat după ieșirea din concurs. În anul 2018 a participat la Eurovision cu piesa Lightning Strikes ajungând până în semifinale, dar fiind foarte apreciată de publicul și de fanii acestui concurs.

"Sărută-mă" este o piesă în care am pus foarte mult sufet și în care m-am implicat mai activ în ceea ce privește crearea ei decât în primul meu single "Ultima piesă de dragoste". Mi-am facut o super gașcă, alături de care am început să compun, chiar făcând un featuring pe această piesă cu colegul meu Surche. Sunt foarte fericită de rezultatul care a ieșit, atât în ceea ce privește piesa cât și videoclipul ei pentru care îi mulțumesc lui Silviu Mîndroc dar și echipei mele! Acesta este filmat în județul Bihor, la o carieră de piatră, după cum v-am obișnuit încă de la primul videoclip, care este filmat în Băile Felix. Cei care au fost la concertele pe care le-am susținut deja vara aceasta, au putut asculta în premieră piesa "Sărută-mă" live, iar acum o pot asculta în sfarsit și pe youtube! Deja am inceput să lucrez și la cel de-al treilea single, pe care sunt nerăbdătoare să îl auziți și voi cât de curând”, a declarat artista.

Mai multe