Jigniri la «Ferma Vedetelor»: «Nu are nimeni curaj să-ți spună»

27 aprilie 2016 22:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emisiunea de miercuri (27 aprilie) din "Ferma Vedetelor" a adus câteva certuri în tabăra cipriotă. Decizia lui Denis Ștefan, Fermierul șef, de a-l propune la duel pe Octavian Strunilă, unul dintre puținii bărbați rămași în competiție, a aprins fitilul.

Vasile Calofir și Paul Ipate, ceilalți doi băieți rămași în Fermă l-au acuzat pe Denis de strategii murdare și de protejarea fetelor alături de care a venit în Cipru, Elena Lasconi și Roxana Nemeș. Aceasta din urmă a fost luată în colimator de actorul Vasile Calorfit, cel care i-a spus că nu știe să cânte și că ar fi bine să nu o mai facă în prezența lui.

"Dacă mă mai vezi la 10-15 metri de tine, nu mai cânta, te rog eu frumos. Nu are nimeni curaj să-ți spună chestia asta, dar ți-o spun eu: nu mai cânta. Mi-ai distrus urechile, nu te supăra", i-a spus Calofir fostei fete de la pagina 3 din Click!

'Ok, am înțeles, dar ție nu ți-e un pic rușine așa? Că ești bărbat. Vai, săracul! Dar du-te la animale acolo. Doamne, cât de urât, mi se pare că nu e nici de grădiniță! Am zis că-mi văd de treaba mea, dar când se ajunge la jigniri de genul ăsta către o femeie... Ești nimeni în fața mea", a fost replica lui Nemeș.

Iulia Vântur a fost nevoită să intervină și să întrerupă discuția, nu înainte ca Vasile să spună că a glumit și că a vrut să o ajute, însă toată această discuție a lăsat-o fără cuvinte pe Roxana.

Mai multe