Jo, apariție spectaculoasă de Halloween. Cum s-a lăsat aranjată de hair-stylistul Adrian Perjovschi

30 octombrie 2019 19:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Jo a avut parte de o transformare radicală de Halloween cu ajutorul echipei coodonate de hair-stylistul Adrian Perjovschi. Elemente de craniu floral, paiete aplicate pe pleoape și în jurul ochilor în diferite culori și irizații, accesorii naturale de păr, waves-uri aurii, ruj roșu, toate au contribuit la look-ul spectaculos de Halloween al lui Jo.

Absolventă a Facultății de Actorie, Jo, cunoscută publicului pentru vocea și piesele ei pline de pasiune, a răspuns pozitiv pe loc la provocarea a de interpreta un rol de Halloween, atât de diferit de imaginea și carieră ei artistică, pentru proiectul “Transformări radicale by Jovsky Studio”. “A fost superprovocator proiectul, mi-a plăcut, ne-am distrat mult, iar rezultatul m-a uimit de-a dreptul. Nu este un look ușor de purtat, de câte ori treceam pe lângă o oglindă sau un geam, mă uităm de două ori la ce vedeam, de parcă nu m-aș fi recunoscut. M-a amuzat replica unui prieten cu care m-am întâlnit, apropos de piesă cu iubitul meu Juno, Caută-mă, oare dacă el mă caută și mă și găsește, oare mă mai și recunoaște?!”, a povestit amuzată artista Jo.

  “Ne-am inspirat din look-urile spectaculoase din Mexic, elaborate pentru a celebra Halloweenul. Ne-am dorit să fie ceva spectaculos, însă cu un rezultat frumos, eu nu pledez pentru look-ul șocant cu orice preț, cred că trebuie păstrată feminitatea și pus accentul pe detalii de make-up, pe accesorii de păr și haine. Am ales să-i coafăm părul auriu în bucle lejere, feminine, să-l accesorizam cu aplicații de flori naturale de culoarea roșu aprins care să contrasteze culoarea deschisă a tenului ei. Make-up-ul frapant în zona ochilor și cu ruj roșu senzual, realizat cu migală și atenție la detalii de make-up artistul Mădălina Petcu și hainele negre, dar sexy, alese pe tema de stilista Lucy Faur au făcut că look-ul lui Jo să fie iconic pentru un party cool de Halloween.”, a declarat hair-stylistul Adrian Perjovschi, coordonatorul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio” care are deja peste 5 ani de istorie, cu zeci de celebrități din România transformate.    

Mai multe