Jo l-a părăsit pe Randi pentru Smiley. Iată ce planuri are!

23 februarie 2018 14:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Anuţa, alias Jo, a devenit cunoscută după ce a participat la „X- Factor” (Antena 1), în 2012. Drumul în showbiz i-a fost netezit apoi de celebrul compozitor Randi, care a luat-o sub aripa-i ocrotitoare la casa lui de producție, “Famous Production”. Blondina a cucerit topurile, a devenit cunoscută, însă recent s-a decis să schimbe tabara. Și nu a fugit oriunde, ci tocmai în gașca lui Smiley.

Pe Jo (23 de ani) am întâlnit-o joi, 22 februarie, la evenimentul organizat de “Radio Zu” în Club Boa din Capitală. Solista ne-a vorbit la superlativ despre noua ei echipă. „Urmează foarte multe piese şi mă bucur de noua mea echipă de la HaHaHa Production. Nu mai sunt la <Famous Production>, nu m-am certat cu nimeni de acolo, însă m-am regăsit în această nouă familie mult mai bine. Colaborez cu oricine simt, niciodată nu am fost legată de o casă de producţie. De multe ori e mai bine să faci câteva schimbări, să mai cunoşti şi alţi oameni, să încerci lucruri noi, să vezi cum merg lucrurile şi în altă parte, să-ți conectezi energiile şi cu alţi oameni.

Oamenii de aici sunt minunaţi, m-am împrietenit foarte bine cu Şerban Cazan. Acum vreau să îmi caut apartament, aş vrea să mă mut în Barcelona, îmi place mult vibe-ul de acolo. Pot să fac muzică oriunde, nu-mi ia nimeni talentul. Am fost în Barcelona de 13 ori, am mulţi prieteni acolo”, ne-a povestit Jo la petrecerea Radio Zu, unde a afişat un look nou, modern.     

Mai multe