Jojo a învățat să prepare cele mai sănătoase plăcinte cu dovleac
Nu numai că arată bine, dar este și gospodină. Jojo Cătălina Grama (34 de ani) a arătat că se pricepe și în bucătărie și, alături de Anca Alungulesei, care a îndrumat-o, a preparat cele mai sănătoase plăcinte cu dovleac.
Frumoasa blondă a fost invitată în serialul „Mademoiselle Coco”, unde a învățat câte ceva despre bucătăria raw-vegană (un stil de alimentație care exclude produsele de origine animală, dar și mâncarea gătită, n.r.), dar, în special, despre dulciuri.
Iată cum a «gătit»
„Ce fac două moldovence când se întâlnesc? Se apucă de gătit! Însă, de această dată, nu frământă plăcinte moldovenești poale-n brâu, ci plăcinte raw vegan de toamnă: plăcintă de dovleac și plăcintă de măr cu scorțișoară. Ambele plăcinte ne amintesc de copilărie, însă de această dată le-am reinventat: am pregătit plăcinte raw, fără zahăr și fără lactoză”, a explicat Anca Alungulesei, expert în nutriție.
Pentru Jojo, a fost prima dată în viață când a preparat o plăcintă de dovleac raw-vegană, însă aceasta s-a priceput de minune la pregătirea ei. Mai mult, blondina s-a luat la întrecere cu Anca Alungulesei, care, la rândul ei, a făcut o plăcintă cu mere și scorțișoară.
La final, Jojo a învățat câte ceva și despre o nutriție sănătoasă. De exemplu, aceasta a aflat că hidratarea nucilor cu opt ore înainte de a fi consumate „trezește” enzimele prezente în ele. În plus, actrița a învățat și cum se prepară un gem dulce din curmale, smochine și stafide hidratate, dar și cum să obțină un blat sănătos și care nu îngrașă din fulgi de ovăz.