Jojo, colecție nouă de bijuterii

24 martie 2016 20:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deodată cu venirea primăverii, Jojo (34 de ani) a decis că este momentul propice pentru a aduce pe piața bijuteriilor din România o nouă colecție din aur și argint.

Invitată la "Teo Show", Cătălina Grama, cunoscută de toată țara drept Jojo, a venit la emisiune cu o parte din noua ei colecție de bijuterii, pe care o va expune la târgul Cloud No 9, un eveniment dedicat produselor create de designerii români.

Cu privire la una dintre cele mai importante bijuterii create, brățara "Iubesc", Jojo i-a povestit lui Teo Trandafir ce a inspirat-o: "Trebuia să exprim cel mai frumos sentiment din lume. Și ce poate fi mai frumos decât iubirea ?! Și atunci i-am spus "Iubesc". Și dacă o faci cadou, este mai mult decât un obiect, este un mesaj profund." 

Și-a mărit familia

Achim, fiul de patru ani al actriței, reușește să o facă pe mama lui să-i îndeplinească toate dorințele. O vizită la Monica Anghel a făcut-o pe Jojo să fie nevoită să-și mărească familia cu încă un membru: "Eu și Monica Anghel ne știm de o viață, suntem ca două surori. Ea are un bichon. Și Achim și-a dorit de când l-a văzut un câine care să nu mai crească. Și așa ni s-a mărit familia. Am adus-o alături de noi pe Posh (un pui de yorkshire n.r.)", a declarat Cătălina Grama.

Micuța Posh este o adevărată fashionistă. Are hăinuțe și accesorii prețioase, dar și un cont de Instagram pe care stăpâna ei postează felurite imagini cu aventurile zilnice ale cățelușei.

Mai multe