Jojo, disperată că s-a îmbolnăvit. Caută remedii şi cere sfaturi fanilor

6 octombrie 2016 15:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Însărcinată în şapte luni cu al doilea copil, Cătălina Grama, alias Jojo, caută soluţii pentru problemele de sănătate prin care trece. Graviduţa a răcit în această perioadă şi cum îi este interzis să se trateze cu medicamente din farmacie, actriţa caută remedii naturiste care să o facă se se ridice din pat. Starea şubredă de sănătate i-a dat dureri de cap la propriu, iar blondina este nevoită să stea mai mult la pat.

Jojo (35 de ani) şi-a anunţat admiratorii că nu este în cea mai bună formă în această perioadă. Deşi traversează o perioadă fericită, actriţa nu se poate bucura pe deplin de ultimul trimestru de sarcină în care a intrat căci schimbările de temperatură au venit la ea la pachet cu o răceală, care îi face viaţa grea. 

"Răcită. În pat. Caut remedii pentru răceală în sarcină. Mă bucur că vorbesc cu prietenii de pe facebook şi că mi-au dat o grămadă de sfaturi în sensul ăsta. Voi cum staţi cu răceala? Pup! Zi cu sănătate!", le-a scris Jojo într-un mesaj fanilor săi de pe reţeaua de socializare.

Actriţa se iubeşte cu Paul Ipate (31 de ani) şi îi va dărui acestuia o fetiţă. Jojo mai are un băieţel dintr-o relaţie anterioară. 

Mai multe