Jojo și Paul Ipate, discuții despre al treilea copil: „Ce-ar fi dacă am avea trei...”

17 octombrie 2017 18:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă, Jojo, și Paul Ipate formează din 2014 unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc și au împreună un copil. Actrița l-a pus însă într-o ușoară dificultate pe soțul său atunci când a adus în discuție posibilitea conceperii unui al treilea copil.

Jojo mai are din căsătoria anterioară un băiețel, pe nume Achim, iar cu Paul Ipate are o fetiță, pe Zora, dar pe contulă său de Facebook, Cătălina Grama a publicat o înregistrare video în care le dezvăluie prietenilor virtuali detalii din viața lor de familie.

De această dată, Jojo și soțul său s-au chinuit să monteze două scaune auto pentru copii. Desigur, mai mult Ipate a făcut toată treaba, iar când Jojo l-a pus să-și imagineze cum ar fi dacă ar avea trei copii, Ipate a închis-o în mașină, în semn de glumă și nici n-a vrut să mai audă.

„Ce-ar fi dacă am avea trei...hei, de ce ești reticent?”, s-a gudurat frumoasa actriță pe lângă Ipate, pe care, cu siguranță l-a încântat ideea, dar n-a vrut să-i arate soției sale acest lucru...mai ales că asta ar însemna să se chinuie să monteze trei scaune pentru copii.

Mai multe