Jojo, te-a lovit norocul din toate părţile!

2 septembrie 2014 0:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa s-a schimbat, dintr-o dată, la 180 de grade pentru Jojo! După ani buni de plictiseală atât în amor, cât şi în carieră, actriţa are acum parte de succese la foc automat.

I-a pus Dumnezeu mâna în cap! La doi ani de la divorţ, Cătălina Grama, alias Jojo (33 de ani), are lumea la picioare. Astfel, la numai câteva zile după ce relaţia ei cu actorul Paul Ipate a ieşit la iveală, Jojo mai dă o lovitură, fiind anunţată în juriul emisiunii “Dansează prin­tre vise” ( Antena 1). Colegi la masa juriului îi vor fi coregrafii Mihai Petre şi Igor Munteanu şi se pare că pentru acest rol blondina va încasa circa 50.000 € pe sezon.

 Tot în plan profesional, Jojo a mai avut trei reuşite notabile vara aceasta: a fost imaginea unei linii de costume de baie, comercializată în Carrefour, “deranj” pentru care a încasat 6.000 €, a revenit în muzică după o absenţă de 14 ani cu unclip sexy, iar în prezent lucrează la un nou lungmetraj. La toate acestea se adaugă colaborarea cu Toni Grecu şi “Happy Show” (Antena 1).

Mai multe