Jorge, accident grav pe scenă! Medicii i-au recomandat repaus total

23 februarie 2015 13:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a dat importanţă unui accident pe scenă, iar acum are de tras cu săptămânile. Jorge este obligat să-şi anuleze concertele pentru că a suferit grave probelme de sănătate la ultimul spectacol pe care la susţinul la Operetă.

Îndrăgitul cântăreţ se resimte  după ce a suferit un accident chiar în timpul spectacolului pe care îl avea la Operetă. Artistul a povestit, într-o intervenţie telefonică la Star Matinal, că îl aşteaptă zile grele, pentru că problema lui este una foarte serioasă.

"Păi e gravă de vreo trei săptămâni de acum încolo, ca să zic aşa. E destul de complicat pentru că am avut o întindere acută. Am avut vreo trei spectacole la operetă weekend-ul trecut. La un moment dat, în timpul spectacolului, trebuia să sar, de undeva, de la trei metri. Am simţit, în timpul celui de-al doilea spectacol, că mă ţine ceva, dar am mers mai departe, nu m-am văitat. Situaţia s-a agravat însă de marţi - miercuri încoace şi m-am resimţit foarte rău de vineri. Am înţeles că sunt ligamentele inflamate şi trebuie să stau liniştit cel puţin vreo 7 zile de acum înainte, dar nu am stare. Nu pot. Din motive medicale trebuie să reprogramez acum acest spectacol (n.r. concertul de la 6 martie) şi nici nu ştiu când. Sunt destul de supărat că s-a întâmplat asta şi nu mai vreau să mă gândesc. De ruptură de ligamente m-a ferit Dumnezeu, că altfel era mai rău. Mi-a zis doctorul nici să nu îndrăznesc să alerg, mi-a dat tratament" a declarat Jorge, la Antena Stars.

Mai multe