Julia Chelaru ia măsuri: „Lumea a remarcat că am mai pus câteva kg”. Ce intervenție își face solista

20 ianuarie 2021 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pandemia de coronavirus a lăsat urme vizibile pe trupul Juliei Chelaru! Solista a luat câteva kilograme bune în ultima vreme, iar fanii au observat imediat că aceasta și-a pierdut talia de viespe pe care o avea în tinerețe, când activa în trupa Exotic.

Mai mult, char dacă Julia a încercat să ascundă kilogramele în plus cu un corset care să-i mai strângă talia și colăceii, solista nu a putut ascunde gușa apărută. Julia Chelaru (45 de ani) a anunțat că va lua măsuri de urgență pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. În cursul zilei de vineri, solista va suferi o intervenție estetică pentru înlăturarea gușii. „Vineri voi face o intervenție ca să scap de gușă. Voi face liposucție”, a declarat solista la Teo Show. Julia e explicat și care este motivul pentru care a ajuns să acumuleze kilogramele în plus. „Într-adevăr, lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme. Eu nu mai vreau să fiu slabă cum eram în Exotic. Recunosc că am mâncat cu bună știință”, a mai spus solista.

Julia Chelaru: "Am scos și pâinea de tot din alimentație"

În lupta cu kilogramele, Julia se va apuca din nou de sport, dar acasă. „Am greșit undeva, mie îmi plăcea sportul dar m-am lăsat pe tânjeală. Acum am descoperit un fel de a slăbi foarte ușor, se numește Walk with me. Stai în fața televizorului și preț de o jumătate de oră, o oră alergi sau faci pași alert în casă, pe covor, desculță. E un fel de aerobic, transpiri mai rău decât ai alerga. Am scos și pâinea de tot din alimentație”, a mai spus vedeta.

Citește și:

EXCLUSIV Julia Jianu s-a despărțit de iubit. Fostul ei soț se pregătește de nuntă cu Cătălina Ponor

Julia Chelaru: «Cred că arăt din ce în ce mai bine». Ce spune solista despre relația cu fostul soț

Mai multe