Julia Chelaru, reuniune de familie de ziua mamei! Iubitul ei a fost responsabil cu grătarul

21 august 2021 11:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Julia Jianu s-a bucurat săptămâna asta de o reuniune în familie. Și-a serbat mama, și-a revăzut fratele stabilit la Iași, a făcut baie în piscina ei de pe garaj și și-a pus iubitul la treabă! John, actualul partener de viață al artistei, a fost responsabil cu grătarul. Nu de alta, dar iubitul Juliei lucrează în domeniul Horeca și îi gătește adesea vedetei.

“Am sărbătorit-o săptămâna asta pe mama mea, acasă, în casa părintească. S-a bucurat foarte mult, este prima dată când a venit și fratele meu, am fost și eu cu John. Fratele meu a venit de la Iași cu familia lui și a fost tare frumos! Am stat și ne-am gândit că eu stau în București, el în Iași, nu ne-am intersectat niciodată chiar de ziua mamei și mai ales în ziua respectivă, când se aniversează. A fost o aniversare frumoasă, o zi călduroasă. Noi avem și o piscină pe garaj și m-am bucurat de soare, am făcut baie, m-am bronzat, am făcut un grătar bun de care s-a ocupat John, pentru că se pricepe să facă grătarul foarte bine, am râs, am glumit și chiar dacă a fost din scurt, am petrecut frumos", ne-a spus Giulia.

"Eu am avut și două spectacole, în Târgu Neamț și la Săscut și imediat cum am venit, la 4 dimineața, am venit la maică-mea. S-a nimerit să legăm și două petreceri acolo, în zonă, și am îmbinat utilul cu plăcutul. Totul a fost e emoționant și frumos! Abia aștept să plec în septembrie în Sardinia, am o cântare acolo. Ne bucurăm, noi, artiștii, pentru că s-a dat drumul la treabă!”, a spus Julia pentru Click!

Mai multe