Juniorul lui Bănică, distrus de nota de la Capacitate. Ce vrea să facă

7 iulie 2016 16:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiul lui Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui și ale bunicului. Radu Ștefan le moștenește talentul actoricesc și deja activează pe scena teatrului. Probabil acesta este motivul care l-a ținut din studiul pentru examenul de capacitate.

Ștefan Bănică a stat ca pe ace anul acesta, pentru că băiatul său a susținut examenul de capacitate. Radu Ștefan, elev la Școala Gimnazială Pia Brătianu, din București, a dat la finalul lunii iunie aceasta evaluare, însă a obținut o  medie destul de modestă, care nu l-a ajutat sa se înscrie la liceele de elită: 8.15. Conform edu.ro, acesta a obţinut 8,65 la Limba şi literatura română, iar la Matematică 7.65. Feciorul lui Banica a considerat ca a fost neîndreptățit, motiv pentru care a semnat o petiție online.

”Pentru că la evaluarea națională a fost o <<neînțelegere>> în legătură cu un exercițiu, s-a făcut o petiție online cu scopul de a puncta problema, deoarece desenul nu a fost bine realizat, iar o grămadă de copii l-au greșit. Se știe că 5 puncte în minus înseamnă 50 de licee pierdute așa că, dacă vreți să ajutați, puteți să semnați petiția următoare”, a spus juniorul lui Bănică. 

Mai multe