Jurații «Românii au talent», cuprinși de emoție. «Ai grijă să nu arzi foarte repede»

23 februarie 2018 23:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Zorzolan este concurenta care i-a șocat cu adevărat pe jurații de la "Românii au talent". Ea are citate tatuate pe tot corpul și i-a făcut pe jurați să tremure de emoții. Concurenta și-a scris pe corp povestea vieții sale, dar și tot ce simte ea.

Roxana a fost aplaudată în picioare de jurații care i-au dat toți câte un DA, cu care a mers în etapa următoare. Tânăra artistă provine dintr-un sat din România, însă are o poveste de viață foarte puternică.

Ea a interpretat o piesă cu versuri scrise de ea, despre viață și iubire. A fost legată la ochi și la mâini pe parcursul întregii piese.

„Ești un artist atât de complex. Ești foarte tânără, ai grijă să nu arzi foarte repde. Există foarte puțini oameni care se pot apropia de incandescența ta. Ai foarte multă creativitate în tine”, a delcarat Florin Călinescu.

„Stau și mă gândesc «Doamne, cu câte lucruri interesante vine această generație». Ești un exemplu. Bravo”, a spus Andra.

„Vii de nicăieri și poți ajunge oriunde. Am simțit nevoia să ies puțin afară. Nu te întâlnești de fiecare dată cu astfel de momente, poate ai noroc să te întâlnești măcar o dată în viață”, a spus Andi Moisescu.

Mai multe