Jurații „Vocea României”, impresionați de un concurent! Chirilă s-a întors după trei secunde

8 septembrie 2017 22:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Al șaptelea sezon al emisiunii „Vocea României” se anunță incendiar. Vineri, 8 septembrie, jurații au fost șocați într-un mod neașteptat de plăcut de unul dintre concurenți care are o voce divină și a interpretat perfect melodia "Nothing Compares 2U".

Știucă Ștefan este numele lui, un băiat simplu, modest, dar cu un talent muzical incredibil. Deși a avut probleme cu legea în trecut, din cauza traficului cu droguri, a ales să-și schimbe viața în bine și a făcut cea mai înțelaptă alegere. Nu a apucat să cânte decât două note din melodie, iar Tudor Chirilă s-a întors fulgerător, plin de hotărâre și convins că-l vrea în echipa sa. A fost probabil cea mai rapidă întoarcere a juriului de la „Vocea României”. La scurt timp, Smiley, Loredana și Despot s-au întors și ei, uimiți de vocea puternică a lui Ștefan.

Concurentul abia și-a putut stăpâni emoțiile atunci când a văzut că a reușit să-i  impresioneze pe toți cei patru jurați.

„Ești foarte tare, eu i-aș spune momentului tău «less is more» (mai puțin, înseamnă mai mult, n.r.), pentru că ai fost o stare de la un cap la altul, fără să exagerezi niciun moment. Îți mulțumesc mult pentru momentul ăsta”, i-a spus Tudor Chirilă.

„O voce ca a ta merită un repertoriu original. Mi-aș dori să fii în echipa meaȚ, a adăugat Smiley.

Ștefan a fost extrem de emoționat să audă astfel de laude la adresa lui, care se consideră un solist mediocru. El însuși a mărturisit că nu face decât să cânte într-o trupă, prin cluburile din București. Smiley, Despot și Chirilă sunt idolii săi din copilărie, iar pe Loredana o admiră foarte mult.

Mai multe