Jurnalista care a gafat s-a întors la Digi24. Oana Zamfir, iertată

2 noiembrie 2015 11:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zamfir şi-a convins superiorii că merită a doua şansă. Jurnalista care a fost scoasă de pe post după ce l-a întrebat pe Marian Munteanu, liderul studenților, extrem de activ la manifestațiile din iunie 1990, dacă a fost în Piața Universității în acele zile, a revenit luni (2 noiembrie) la pupitrul ştirilor Digi24..

Oana Zamfir nu a mai prezentat știrile Digi24, după ce a gafat întrebându-l pe Marian Munteanu, liderul studenților, dacă a fost în Piața Universității în acele zile. Amintim că Munteanu a fost bătut crunt de mineri în 14 iunie. „Ați fost și dumneavoastră în Piaţa Universităţii, în acea perioadă, când au venit minerii?”, a fost întrebarea Oanei Zamfir pentru Marian Munteanu. Acesta a răspuns, după o scurtă pauză: „Da, am trecut și eu pe acolo”. De atunci, Oana Zamfir a fost scoasă de pe post, pentru două săptămâni, însă a rămas angajată ca jurnalist în cadrul postului. 

A revenit după două săptămâni de pauză

Măsura a fost o adevărată lovitură pentru brunetă, care îşi dorea o carieră în televiziune de ani buni. În 2010, Oana Zamfir era o tânără din Braşov care visa să intre în lumea presei. A profesat ca make-up artist, iar în perioada în care era studentă la Jurnalism, tânăra a renunţat la această ocupaţie şi s-a angajat la un post de radio. Un an mai tarziu, Oana Zamfir şi-a încercat norocul la „Vocea Romaniei”, dar nu a reuşit să întoarcă nici un scaun. Oana Zamfir prezintă știrile Digi24 de luni până vineri, între orele 10.00–12.00.

Mai multe