Keo şi-a tras cheliuţă ca să aibă faţă de băiat rău

1 mai 2015 21:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu l-aţi mai văzut niciodată pe Keo cu asemenea înfăţişare! Pentru că i-a crescut deja părul după implantul suferit la începutul anului, în ianuarie, cel numit în buletin Cosmin Mustaţă (36 de ani) s-a gândit că n-ar fi rău să se tundă. Şi nu oricum, ci periuţă.

“Sacrificiul” a fost făcut pentru filmările celui mai nou videoclip al său, „Îmi stă inima în loc”, care au avut loc zilele trecute. „Operaţia de implant a durat 9 ore şi mi s-a luat păr dintr-o zonă a capului mai păroasă şi mi s-a pus acolo unde aveam nevoie. E o schimbare radicală pentru mine în cei 10 ani de carieră. Între timp, părul mi-a crescut şi apoi l-am tăiat periuţă pentru videoclip. Am vrut ca pentru acest proiect să apar cu o înfăţişare nouă, să am o imagine de băiat rău”, a spus Keo pentru Click!

Am aflat că filmările videoclipului au durat două zile şi au avut loc în jurul Bucureştiului, dar şi la Cheile Dobrogei. De regie s-a ocupat Ionuţ Trandafir, iar alături de solist apare o domnişoară sexy, manechinul Simona Iftimie.

Mai multe