Kitty Cepraga, adrenalină la maxim: s-a dat cu ATV-ul în Poiana Brașov! Vezi ce au făcut și alți jurați de la Cerbul de Aur

3 septembrie 2018 21:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrenalină la maximum cu Kristina Cepraga Godwin. S-a aventurat cu ATV-ul pe traseul montan din Poiana Mică. Provocarea a venit din partea echipei de la de la "Agenda festivalului" de la TVR, Monica Colceriu și Alina Ionescu.

Kitty Cepraga Godwin (38 ani) a profitat de participarea la Festivalul Cerbul de Aur, unde s-a numărat printre membri juriului, pentru a avea parte de adrenalină. Instructajul fetelor a fost făcut de instructorul Dani Stinghe, iar partenerele... de drum ale blondei au fost Alina Ionescu (ex-Bravo ai stil, Kanal D) și Monica Colceriu de la TVR, care au filmat la greu pentru ”Agenda festivalului”. Kitty a fost încântată de provocare și de traseu.

Și alți jurați de la Cerb au avut parte de surprize, la Brașov. Luminița Dobrescu, prima câștigătoare a Cerbului de Aur pentru România la ediția din 1969, a fost surprinsă de taraful de la ”Coliba Haiducilor” din Poiana Brașov, care i-au cântat în variantă proprie “Of inimioară” a lui Edmond Deda, una din melodiile care i-au adus marele trofeu.

Mădălin Voicu, jurat la Cerbul de Aur, a vizitat prima Școala Românească. Iată-l aici surprins la o discuție cu Vasile Olteanu, directorul Muzeului ”Prima Școală Românească”.

Mai multe