Kristina Cepraga revine la «Cerb», unde a cântat cu «Școala vedetelor»

8 august 2018 19:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pregătirile sunt în toi pentru Festivalul Cerbul de Aur, care se va desfășura în perioada 29 august-2 septembrie, în Piața Sfatului, din Brașov.

Organizatorii au anunțat componența juriului care va decide câştigătorii celor nouă premii, în valoare totală de 65.000 de euro. Laureaţii ediţiei aniversare Cerbul de Aur 2018 vor fi desemnaţi de un juriu internaţional, format din artişti din toată Europa.  Edvin Marton din Ungaria, Gigliola Cinquetti, Kristina Cepraga Goodwin şi Luminiţa Dobrescu din Italia, Eleni Foureira din Grecia, Arsenie Toderaş din Republica Moldova şi Mădălin Voicu (România) vor decide câştigătorii ediţiei din acest an a Festivalului Concurs Internaţional Cerbul de Aur.

„Sunt onorată de propunerea conducerii TVR de a face parte din juriul internațional al «Cerbului de Aur», în primul rând pentru legătura strânsă pe care o am cu această instituție și în special cu acest festival. Aici am cântat, la doar 14 ani, în recital cu «Școala vedetelor», ca, mai apoi, să fiu una dintre tinerele prezentatoare de pe prestigioasa scenă”, își amintește Kristina Cepraga. 

Mai multe