L-a pus soţia la dietă? Marian Ionescu a slăbit de când s-a însurat cu Octavia Geamănu FOTO

22 martie 2015 17:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Însurătoarea îi prieşte de minune lui Marian Ionescu (54 de ani). De când s-a cununat civil cu Octavia Geamănu (31 de ani), la sfărşitul lunii ianuarie, liderul formaţiei Direcţia 5 a scăpat şi de câteva kilograme.

Marian Ionescu a slăbit de la atâta iubire. Liderul formaţiei Direcţia 5 a fost fotografiat, zilele trecute, pe Calea Victoriei, unde se plimba agale în timp ce vorbea la telefon. Foarte bine dispus, Marian Ionescu părea într-o formă de zile mari şi, după cum se poate vedea în imaginile surprinse de către fotoreporterii Click! , a scăpat şi de câteva kilograme. Să-l fi pus tânăra lui soţie la dietă?

Marian Ionescu s-a însurat în urmă cu două luni

După patru ani de iubire, presăraţi cu despărţiri, împăcări şi escapade amoroase, Marian Ionescu s-a însurat cu Octavia Geamănu pe 31 ianuarie, la Galaţi. Cununia civilă s-a desfăşurat departe de ochii curioşilor, iar ştirista a dat vestea cea mare după o zi, pe pagina ei de Facebook.

S-a iubit cu multe femei celebre

Marian Ionescu a avut de când se ştie mare lipici la reprezentantele sexului frumos! Chiar dacă a fost însurat, timp de 24 de ani, cu Adriana Ionescu, artistul şi-a făcut de cap de câte ori a avut ocazia, iar calităţile lui de Don Juan au cucerit multe femei. Printre ele, se numără: Loredana Groza, Catinca Roman, Gianina Corodan, Crina Abdrudan, Crina Matei, Sorana, fosta componenta a trupei ASIA, Cristina Spătar şi Vica Blochina.

Mai multe