L-au ajuns blestemele pe agresorul Dianei Enache

21 mai 2017 19:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zile grele, după gratii, pentru libanezul Ali Kanaan! Paznicul care a agresat-o pe Diana, fiica lui Adrian Enache, a fost părăsit de soţie. Lovitură sub centură pentru paznicul care a rănit-o pe fata lui Adrian Enache. Libanezul Ali Kanaan (49 ani), agresorul Dianei Enache (20 ani), care se află în puşcărie pentru 5 ani, a ajuns la divorţ.

Carmen Mariana, femeia care i-a fost alături chiar şi în timpul procesului, nu a mai rezistat şi a depus cererea de divorţ încă din luna decembrie a anului trecut la Judecătoria Sectorului 2. Judecătorii au decis ca fiica lor, Amira (15 ani), să rămână în custodia femeii, iar Ali Riad Kanaan să-i plătească pensie alimentară. 

Verdictul a căzut ca un trăsnet pe capul libanezului care a înjunghiat-o pe Diana la mâini şi la sâni, chiar în apartamentul tatălui ei din Băneasa. Acum, la aproape trei ani de la incident, fiica lui Enache zâmbeşte din nou. A renunţat la şedinţele de terapie, îşi vede de facultate, fiind în anul II la Drept, nu mai are probleme cu mâinile, doar pe sâni a rămas cu mici cicatrici. În paralel, fata a început să cânte cu trupa System.

Înjunghiată în apartamentul tatălui ei

Ali Kanaan a înjunghiat-o pe Diana Enache în dimineața zilei de 5 iulie 2014, când aceasta se întorcea acasă de la o petrecere. Tragedia s-a întâmplat în locuința tatălui ei, Adrian Enache.

Tânăra a cerut ajutorul paznicului libanez după ce a observat că nu era lumină în apartament. Bărbatul a primit o pedeapsă de 5 ani de pușcărie și daune morale de 50.000 de euro.

Mai multe