La 13 ani, Laura Bretan a lăsat tot juriul «Românii au talent» în lacrimi!

8 aprilie 2016 22:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu și chiar și Florin Călinescu, cu toții s-au înclinat în fața unei fete de 13 ani. Adolescenta Laura Bretan a reușit să primească Butonul de Aur, în ciuda faptului că toți jurații îl folosiseră deja.

Când a urcat pe scena „Românii au talent”, nimeni nu bănuia cât de talentată este Laura. În prima secundă a prestației ei, publicul a amuțit de uimire. „Mi-au țâșnit lacrimile din prima secundă”, a afirmat Mihaela Rădulescu, la sfârșit.

Andra a fost foarte emoționată de talentul micuței

Vocea incredibilă a Laurei i-a ridicat pe toți în picioare, și i-a lăsat cu lacrimi în ochi. Când a început să cânte, Florin Călinescu s-a ridicat în picioare, contrariat de ceea ce auzea. „Nu pot să cred!”, a exclamat juratul.

Ea este favorita juriului în concurs

La finalul momentului, toți jurații au venit pe scenă să o îmbrățișeze pe concurentă. „Tocmai am strâns în brațe marele premiu, așa cred”, a spus Mihaela. „Pur și simplu ne-a năucit, ne-a lăsat fără cuvinte, am plâns, ne-am bucurat”, a afirmat Andra.

A cântat în memoria bunicului ei

În cele din urmă, Laura a reușit să aducă din nou lacrimile în ochii tuturor. „Cu câteva zile în urmă, a trecut bunicul meu la Domnul, iar asta a fost pentru el”, a declarat ea. 

Momentul de la „Românii au talent” a fost extraordinar de emoționant

„Românii au talent” nu este primul concurs la care participă Laura. Anul trecut, adolescenta a mers la „Chicago Bulls Talent Search” în Statele Unite ale Americii, țara în care s-a născut.

Mai multe