La 61 de ani, Nicoleta Voica se mărită pentru a patra oară. Uite ce fericită e!

24 aprilie 2018 14:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragostea nu are vârstă! După trei căsnicii eșuate, interpreta Nicoleta Voica, prima vedetă din România care şi-a pus silicoane, în anul 2000, în SUA, iubește din nou cu patimă. La 61 de ani, îndrăgita solistă s-a logodit cu un profesor din Timișoara, Alin Bagiu, şi se pregăteşte de nuntă.

Fericirea nu se poate descrie în cuvinte pentru cântăreața de muzică populară din Banat, Nicoleta Voica. A suferit enorm din cauza primilor trei soți, însă acum Nicoleta Voica este fericită și iubește cu adevărat. Interpreta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un profesor care, între timp, a devenit și maganerul ei. Nicoleta şi Alin Bagiu s-au logodit imediat după Crăciun și urmează să se căsătorească.

Artista ar putea scrie un roman despre viața ei: a trăit povești de dragoste tumultuoase, cu suișuri și coborâșuri. A suferit enorm din cauza celor trei soți pe care i-a avut în trecut, pe motiv că au făcut-o să sufere și au înșelat-o. Pe primul soț l-a cunoscut de tinerică și s-a măritat la 18 ani, însă a divorțat de el după 3 ani. Cu al doilea se spune că s-a căsătorit pentru viza americană, iar pe cel de-al treilea soț l-a cunoscut chiar la nunta fiicei sale, Andreea, și ea interpretă de muzică populară. Din păcate a fost din nou înșelată și după ce l-a iertat de mai multe ori, interpreta a hotărât să rupă definitiv relația și cu acesta. Acum, Nicoleta Voica radiază de fericire, căci e convinsă că și-a găsit adevărata dragoste, bărbatul pe care l-a așteptat de mulți ani. Alin Bagiu este profesor de fizică, a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“ şi a mai semnat texte pentru solişti de muzică populară. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani, însă dragostea s-a înfiripat între ei abia anul trecut. Atunci, bărbatul a impresionat-o și a făcut-o să plângă, după ce i-a recitat o poezie superbă despre mamă și, ușor ușor, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

"Lucrez în marketing. Am lucrat și câțiva ani în televiziune. Eu îmi asum relația, nu îmi e rușine de nimic, nu sunt un sfânt, sunt un om normal, am avut și eu greșelile mele”, a povestit iubitul artistei la Antena 1. Relația lor a evoluat cu pași repezi, iar după Crăciun cei doi porumbei s-au și logodit. Mai mult, ei vor să-și oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu. ”Sunt foarte fericită, suntem ca și căsătoriți, însă vreau să facem acest pas, mă refer la cununie, pentru că amândoi suntem credincioși”, a declarat Nicoleta Voica pentru Click! Cei doi locuiesc deja, împreună, iar Alin este extrem de implicat în viața profesională a artistei. Alături de Nicoleta, el a realizat prima carte de poezie intitulată”Cântări necântate”, lansată pe data de 17 aprilie, la Reșița. Ei vor să-și lanseze volumul în mai, în multe orașe din țară.

Mai multe