«La 71 de ani îmi doresc să fiu sănătos şi să mai pot compune»

4 ianuarie 2017 21:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anii trec, amintirile rămân! Asta poate spune şi Mihai Constantinescu, Don Juan-ul de altădată, care ieri a împlinit 71 de ani. Artistul arată impecabil la vârsta lui şi continuă să rămână activ în show-biz. Aniversarea l-a prins în vârf de munte, în braţele Simonei Secrier (46 de ani), fosta componentă a trupei “Etno”.

“O lume minunată”, “Şi te-am iubit” şi “Maria” sunt doar câteva dintre şlagărele cu care Mihai Constantinescu îşi încânta fanii în ”Epoca de Aur”. Dar şi acum, după mai bine de 30 de ani de la lansare, aceste melodii continuă să fie cerute în concertele artistului de fanii nostalgici.

Solistul, care a avut un trecut amoros tumultuos, şi-a găsit fericirea şi liniştea, în urmă cu 22 de ani, în braţele Simonei Secrier. Nu s-au căsătorit, dar au o relaţie frumoasă.

Ea i-a fost aproape şi ieri, la ceas aniversar, când Mihai şi-a serbat ziua de naştere: “Sunt bine, sunt fenomenal! De ziua mea m-am plimbat cu iubita până la munte. A fost o zi doar pentru noi doi. Nu am primit cadou de la ea, noi nu ne facem atenţii unul celuilalt doar în zilele de naştere, pentru că ne oferim şi în timpul anului, fără a serba ceva anume. Îmi doresc ca, la 71 de ani, să fiu sănătos şi să mai pot compune multă muzică în continuare”, a declarat Mihai Constantinescu pentru Click! Artistul pare însă cu zece ani mai tânăr, fiind surprins adesea plimbându-se cu bicicleta sau alergând pe plajă, la bustul gol. În 1973 a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, lucrând, pentru scurt timp, şi ca profesor de sport.

Şi-a înşelat soţia cu Anastasia Lazariuc

Artistul a fost căsătorit vreme de 28 de ani cu Mihaela Constantinescu. Gurile rele susţin că Mihaela ar fi cerut divorţul după ce l-ar fi surprins pe Mihai în casă cu amanta lui de la acea vreme, solista Anastasia Lazariuc.

Deşi au divorţat, Mihai şi Mihaela au rămas buni prieteni, ba chiar îşi petrec şi vacanţele împreună: “Mi se pare foarte omeneşte să fii înşelat şi să înşeli. Chestia asta nu o faci atunci când îţi este bine. Oamenii au slăbiciuni”, spunea solistul.

Mai multe