La 81 de ani, Horia Moculescu trece la cratiță pentru musafiri

4 ianuarie 2019 19:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gazdă primitoare, Horia Moculescu (81 ani) are mereu casa plină de prieteni. În plus, e bun gospodar și un bucătar desăvârșit, astfel că a început anul cu bucate pe masă și invitați pe măsură.

Compozitorul a petrecut ore bune în bucătărie pentru a-și răsfăța musafirii cu sarmale, mazăre, spanac, salată de boeuf și friptură. Printre cei care i-au trecut pragul maestrului s-au aflat și vecinul lui, compozitorul Mihai Alexandru cu iubita lui, Alina, dar și cunoscuta antrenoare vocală Cristina Manoliu Săvulescu și soțul ei. Mihai Alexandru a realizat filmul pregătirii mesei și a surprins cum a petrecut alături de reputatul compozitor.

La distracție au venit și Alexandra Velniciuc (38 ani) cu soțul ei, regizorul Șerban Puiu, autorii unui mariaj de peste 16 ani. Actrița a prezentat ani de zile emisiunea „Atenție, se cântă!” (TVR 2) alături de maestrul Moculescu, stârnind multe bârfe. Fata compozitorului, Nidia Moculescu, a arătat la cameră ce torturi a realizat pentru Revelion, apoi și-a luat prietena și au plecat să petreacă şi în altă parte.

Mai multe