La "Bake Off România" s-au consumat 450 kg de zahăr
Luni seară (29 februarie), de la 20.30, la Pro TV începe o emisiune care îi va ţine pe pofticioşi cu ochii lipiţi de micul ecran: „Bake Off România”. 12 concurenţi îşi vor demonstra măestria în prepararea deserturilor în faţa celor trei juraţi: Alex Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu.
Bilanţul materiilor prime folosite scoate la iveală cifre astronomice: 75 kilograme de margarină și unt, 300 kilograme de făină, 450 kilograme de zahăr, 300 litri de lapte, 50 kilograme pastă de zahăr.
Echipa de producție a fost formată din peste 100 de oameni, 11 consultanți din domeniul gastronomiei au adus un aport important la rezultatul final. 7 camere de filmat şi o macara telescopică, adusă special din Bulgaria pentru acest proiect, au strâns peste 1.500 de ore de material brut.
Mașinile care au asigurat transportul echipei în locație au adunat aproximativ 65.000 de kilometri în total, la finalul perioadei de filmare.